Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Man väntar och väntar…

 

Jag!

Väntar och väntar och väntar
Och väntar och väntar och väntar

Jag själv som,

Väntar och väntar och väntar
Och väntar och väntar och väntar

Jag som,

Har väntat och väntat och väntat
Och väntat och väntat och väntat

Att någon kommer att ringa på min dörr
Och dela med mig min ensamhet, dröm för en stund

Ingen kom!
Och inger heller tänker komma!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2015-10-06 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP