Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kista av glas

 

Jag!
drömmen!

Är en kista av glas
Är en kista av kristaller

Man kan se genom den
Man kan gå genom den

Stilla!
Stilla!

Och stilla!
Och evig stilla!

Och av glas är min själ
Och så solo!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2015-10-07 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP