Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sökande efter en …

 

En hel rad och mycket mera radar
En hel motvind känslor och alltmer mot vind
En hel vind protester och det kommer att bli fler

Dikter
Illustrationer
Och längtan till friheten till den yttrande friheten som ett ban saknar

Sätter jag på rulltrapparna där jag bor
På en anslagstavla där man letar efter en lägenhet
På torget där knarkhandlas och allt ligger på spel

Jag försvinner i diset
Försvinner i ensamhets eviga fotspår
Försvinner i tystnadens susande år

Ingen människa dök upp!
Noll läsare på mina dikter tackar för det!
Noll medmänsklighet regn på mig och tackar jag för det!

Ingen än mig själv!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2015-10-09 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP