Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina dumheter!

 

Dumheter som jag gjorde i mitt liv
Lärde mig mycket än vad jag trodde

De lämnar ingen mer plats för klokheten i mitt huvud

Jaget är lika med nuet för mig
Nuet är lika med egot för mig

Egot är lika jaget för mig

Nuet är aldrig aktuell i mitt liv
Nuet är alltid dåtider

Dåtider betyder förföljelser och tortyr

Lämnar inga alls platser för mer skit
Lämnar inga mer utrymmer för mera dumheter

Mina dumheter är mina egna!
Skapat av en en annan människa!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2015-10-12 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP