Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stökig!

 

Att jag ska somna och vakna i tysthet
Är vad gud skrev om mitt öde innan jag föddes till livet

Att,

Jag ska somna och vakna med ensamhet
Är vad ödet bestämt för mig i förväg

Jag ska vakna vettskrämd
Är vad mardrömmarna talar för mig

Jag ska lida och brinna färdigt
Är vad mina texter kräver av mig

Jag ska ensam dö och stinka i årtal i min lägenhet
Tills Skatteverket upptäcker att jag är DÖD

Min sömn är stökigt!
Mina drömmar är stökiga!

Jag är en stökigt människa!
Mitt liv är stöktig!

Och det beror på de människorna som så illa behandlat mig!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2015-10-12 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP