Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett FEL ord!

 

Vänner!
Vänner!
Vänner!

Är ett helt FEL ord!

Utnyttjande
Utnyttjande
Utnyttjande

Är HELT OCH SÅ RÄTT ORD!

Tack du ( vän)! Min icke vän!
Tack jag själv för mina icke vänner!
Tack världen för din icke vänskap!

Fel värld!
Fel skapelse!
Fel föräldrar!

OVÄNNER!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2015-10-14 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP