Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min tvilling vad?

 

Min tvilling själ!
Mitt tvilling jag!
Mitt tvilling ego!

Söker liv!!!!!!!!!!

Flyr!
Flyr långt bort!
Flyr, flyr, flyr… flyr bort mig

Och i spegelns öppna skymningar står jag still häpen

Men,
Ser ingen än mig själv!
Sönder slagen och nerbrunnen

Tackar människan för det!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2015-10-15 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP