Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ute på gatan

Och,
Senare idag
Och ute på gatan …

Under mina skor kastar jag en ting som heter människa
Och hård som jag kan trampar på den
Avsky och spottar på den

Och förbannar ( farbror) för sin övergrepp på mig
Fångenskapet för sin tortyr och krav på mig
Hemlandet för förföljelsen och hot till livet

Och börjar om och om och om igen!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2015-10-15 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP