Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tid är slut

Nu ser jag klart, mitt liv passera
Precis vad denna världen ger mig
Det blir svårt, svårare att andas
Min tid är slut
Du. Förstår nu
Att ditt liv flyger förbi
Jag. Förstår nu
Mitt liv, jag dör




Fri vers av Mela
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-04-23 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mela
Mela