Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i en mardröm

Fast i en mardröm, som aldrig tar slut
Fast med en längtan, att hitta vägen ut

Snälla du, se mig, se hur jag mår
Ångesten bär jag utan ytliga sår

Men kniven mot min handled
Skar djupt, det läkte, det sved

Men ångesten jag bär är kvar
Den är det enda jag har




Fri vers av Mela
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-09-03 13:32



Bookmark and Share


  Sandan
jag hoppas verkligen inte att det är en sann text!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mela
Mela