Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslosvall

Svart som natten
Kall som is
Varm som hemmet
Redo att leva
Stjärnorna faller
I befrielse
Över himlen
Precis som min tid




Fri vers av Mela
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-04-23 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mela
Mela