Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K-R

Jag vaknar aldrig tidigt
förutom när jag sov hos dig
då vaknade jag oftast först

Som att min kropp lät mig få en stund av lycka

att titta på din ryggtavla och ditt lockiga hår
de tomma vita väggarna
att lukta på din hud och dra ett finger längs din arm utan att nudda men precis så nära så jag kunde känna värmen

De ögonblicken var så lugna
jag kunde fantisera om att vi var som vilket par som helst

men fotografen med de tomma väggarna & det lockiga håret vaknade alltid tillslut
en blick på mig och jag insåg att han aldrig skulle titta på mig som jag på honom
och efter nio månader vaknade till slut jag också.




Fri vers av Sofi A
Läst 205 gånger
Publicerad 2015-11-05 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi A
Sofi A