Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske dags att börja lära sig efter X antal möten med folk jag vid det här laget känner igen typen på. Hjärta och hjärna och att aldrig sluta hoppas på något mer än tristess.


inkongruens

Flashbacks från igår. vår i staden och dagsfylla på schemat på årets mest galna dag. du, en kille som infriade alla mina fördomar om stockholmare innan jag ens hade börjat prata med dig. ändå blev det diskussioner om politik och feminism och jag tänkte fan det här är en sån kille som jag i början av dagen skulle kunna irritera mig över men i slutet av dagen hångla med.

det kom fram ganska tidigt att du hade tjej. ändå var det något i luften. som när du höll din arm runt min på restaurangen. som när håkan hellström spelades och du sa att hade du varit singel så hade det varit jävligt perfekt om vi hånglade till denna låten. som när vi stod på dansgolvet och jag märkte att du stod bakom mig även om du aldrig helt nuddade min rygg. jag tror det var då jag då insåg hur mycket jag ville kyssa dig. som när du sa att jag hade allt både utseendet och vettiga värderingar. som när gänget gick från ett uteställe till ett annat och vi gick mitt i gatan och du gick lite bakom mig och kommenterade min rumpa. hur mycket jag irriterade mig på att du var som du var men samtidigt blev smickrad över orden du överöste mig med. hur jag sa att det var idiotiskt att hålla på så där eftersom det gjorde att jag ville hångla med dig. hur du bara tittade på mig och log.

nästa stopp gayklubb, dans i epilepsiljus och jag gav upp. för full och ingen mer ork att försöka på någon jag inte kan få. insåg att det var något i luften mellan dig och min tjejkompis också. tänkte du kanske aldrig når det du vill nå men du når mig. i trappan stoppade jag dig och sa att jag skulle dra. fick en puss på kinden och en blick alldeles för länge alldeles för nära. jag hatar att inte veta vad den andra tänker och riskera att göra bort mig. så jag fråga om jag fick ge dig en puss som en tjugonioåring som beter sig som en femtonåring liksom. du sa ja och det blev en kyss som blev en till kyss. du sa att du darrade i hela kroppen och jag frågade om det var för att du var full du skrattade och sa nej det är du och jag tänkte fan. en kyss till sen sa du att du inte kunde en kyss till ändå sen gick jag.

Stod i gathörnet och väntade på min über när jag såg dig och min tjejkompis komma ut och hoppa in i en taxi. tänkte att jag bara skulle stannat vid tankarna om att jag irriterade mig på dig 15 timmar tidigare.




Fri vers av Sofi A
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-18 14:16



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Tja - den var ju....Jo, den var det definitivt men.... slutet var ju en stor besvikelse - Tänk att han kunde? På det stora hela funkade den här storyn på mig helt bra.... Ja, så vi säger väl att den var Bra då!!!
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Sofi A
Sofi A