Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glada fina lätta

Jag sa det från första början men
nu verkar vi ha hamnat här igen

Jag verkar så himla lätt
Glad
Fin

-Lätt-


Jag försöker alltid förklara hur fel det är
Hur komplicerad jag är och det
blir

Inte för att skrämmas eller varna

För att visa

Mig

Och så hamnar jag här igen

denna gång med

Dig

I mig, över mig, under mig, så långt långt efter mig och alldeles för fel.

Jag önskar jag kunde säga det uppenbara men förlåt

Glada, fina, lätta

Du




Fri vers av Sofi A
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofi A
Sofi A