Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så oskuld varit…

 

Så oskuld var aldrig min barndom
Så oskuld varit aldrig min ungdom
Så oskuld kommer aldrig att vara min ålderdom

Dagarna!
Nätterna!
Drämmarna!

Bjuder på och med en skräck skärm

Förgrep och tortyr!
Förgrep av en pedofil som heter farbror(Noah)
Och tortyren i fångenskapet av en religion!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2015-12-22 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP