Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ögonblickarna som försvann i havet

 

Oändliga antal ögonblickar
Kastar jag ut mot havet
Och seglar i frid på obestämt tid

Havets oändliga frizoner växer
Till nya frizoner
Och leker med mig som ett barn i sin första tid

Tomheten i mitt liv
Lämnar jag bakom mig på jorden
Och drömmer grått och smått i frid

Ensamheten i mitt liv
Ger jag den till en människa på jorden
Och seglar mot drömmarnas land där hemmet är mitt

Nord och nordväst
Syd och sydväst
Där är jag kungen på livstid

Mot alla odss!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2015-12-23 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP