Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min skönhet!

 

Min skönhet av kristaller
Mina drömmar av snöflingor!

Mina dikter av rosdoft!
Mina illustrationer av nakenhet!

Mina steg av löshet!
Mina mål av vilsenhet!

Mina ögon av tårar!
Mina tårar av kristaller!

Mitt jag av hav!
Mitt ego av skymningar!

Mitt eget mitt av dagg!
Min kärlek av gränslöshet!

Mitt ondo av ett barn!
Mitt hat av barnslighet!

Min sorg av lidandet!
Mitt lidandet av människan!

Min medmänsklighet av ondo!
Ondo av en gud!

Jag skäms över att jag kallar mig på en människa!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2015-12-30 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP