Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Elin)


Till Min Aldrig Svalnande Kärlek

Min älskade
Du kanske inte känner
den lycka du gav sken av
Min älskade
Det sårar mig att du försöker
hålla skenet uppe inför oss
Min älskade
Jag önskar att jag förstod
varför du måste tänka på någon
Min älskade
Jag försöker förstå
varför det aldrig handlar om
Din lycka i dina tankar
Det handlar mina tankar om
Min älskade




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 388 gånger
Publicerad 2004-09-16 22:28



Bookmark and Share


  Isola
jag gråter,
för första gången på väldigt länge gråter jag på riktigt.
du är så vacker och underbar att jag bara kan gråta.
jag önskar jag kunde skriva vackert,
då skulle jag skriva miljoner vackra dikter till dig.

2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm