Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om En Förebild

Kräktes hela natten
Såg framför mig
den fyraåriga flickan
Med tårar i blicken,
placerad på alla fyra på mattan
Bakom är pappan
Tränger in i det gråtande barnet
Hon gråter av svek, smärta och skräck
och när pappan går
ser hon spår av blod
Jag kräktes hela natten
och snyftade högt
för ett nu vuxet barn
med dessa minnen




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 231 gånger
Publicerad 2004-09-17 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm