Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syndafall

Just nu raserar allt inom mig
all denna desperation
detta själsliga haveri

allt detta på piedestal
som faller över
herren

ingen barmhärtighet
no mercy, cohen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-02 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP