Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi Cheri !


Brinnande Iver.




En dunge mjuk

vi slår oss ner

känslosamt nära

kex, ost, vindruvor och vin

smeker våra gommar

vi leker med våra blickar

kittlande härligt glittrande

nytändning, igen.


Finns någon annan här

vi ser inte

hör inte

i vår värld kväver vi gräset

skrämmer buskar, träd

med vår lusta och iver.


B.M.N-R 2004-09-18





Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 462 gånger
Publicerad 2004-09-19 01:04



Bookmark and Share


  Anna H
Så ska det vara! Man ska bara leva för känslan. Får trevliga minnen av den här dikten. Bra!
2004-09-19

  Hans w-art Westlund VIP
härligt spontant lustfyllt
2004-09-19

  Roger VIP
att kväva gräset med lusta!
2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund