Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan Som Inte Förstår

Hennes ord sved likt syra
Hon sade att det hon avskydde mest
var sitt liv
Jag förstod aldrig varför
men kände smärtan av att höra det
Man borde inte avsky sitt liv när det
finns så många som älskar en så mycket
Jag tror inte att hon förstår vad hon betyder för alla
Inte minst för mig
Jag vet inte vad min kärlek betyder
men det är ju allt jag kan ge henne
Jag önskar att hon förstod




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 289 gånger
Publicerad 2004-09-19 15:09



Bookmark and Share


  Henrik VIP
Vackert och sant du skriver kanon igen...
2004-09-19

    Flickan med den glittrande fasaden
Bra skrivet.
kan nog tolkas på många olika sätt. Och med min tolkning var det en jättebra dikt. Ta hand om dig. Kram !
2004-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm