Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten Kalla Värme

Att vandra utan mål
mellan rester av orkanen
Löven lyfter från marken
och spelar ett annat spel
än det vi i staden deltar i
Jag ler mot deras vilda liv
Känner en droppe rinna längs min kind
och ser mot himlen
men upptäcker inga moln
istället syns tusentals stjärnor
och jag ler mot deras galna ljus
Av någon anledning fördes tankarna
ett år tillbaka i tiden
Till promenader, ljus och te
Stannar till en stund vid ett träd
och funderar på den vishet
som stammen måste innehålla
Lutar pannan mot barken och
trädet viskar att vishet är...




Fri vers av Rider_on_the_Storm
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-19 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rider_on_the_Storm
Rider_on_the_Storm