Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Testar, testar, testar… kärleken!

 

Jag hade slutat på jätte länge leka kärlek
Kärleken är en farligt lek

Kär lek!
Leka kär!

Falskt
Eller sant!

Det beror på hur man älskar
Och hur värderar upp sina känslor

Men i slutändan
Blir det kärlek eller leka kär ett smärtsam prov för människan

Ett prov som många INTE får godkänd i
Så lek inte kärlek om du Inte tro på den

Jag har slutat som sagt på jätte länge leka kär
Leken är aldrig riskfri

Och det beror på människans, religionens grymhet

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-08-02 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP