Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rätt sällskap

 

Med rätt sällskap
Fyller,
Skratten hela rummet också skoj

Rummet värmas upp
Själen värms upp
Och tiden smyger in sig sakta till morgon ljus

En rätt sällskap är en stor glädje för själen
En rätt sällskap är att tankarna träffas
En rätt sällskap är en varm människa

De har jag aldrig träffat i hela mitt liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2016-08-03 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP