Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stormen du!

 

Stormen… stormen… DU!
Stormen… stormen… DU!

Blås hårt som du kan och befria mig ur min exil!
Blås dödligt och ur ensamhetens helvete befria mig ut!

Jag är din kraft!
Jag är din makt!

Stormen… stormen!
Stormen… stormen!

Blås upp mitt namn i galaxen!
Skriv in mitt namn i drömmen!

Blås upp liv i min kropp
Blås upp drömmen i mitt liv

Jag är ingen och har inget namn!
Jag är en vilsen dröm om du kan!

Stormen… stormen!
Stormen… stormen!

Du vet väl att vi kan!
Du och jag och ensamheten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2016-08-05 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP