Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eldleken

 

Jag klev in i eldens hjärta
Naken,
Och tillsammans med mina bestulna drömmar till rök förblev vi

Jag grävde under ytan hemliga gator
Naken,
Mitt oönskade liv

Jag lekte med elden
Naken,
Min allra största lek i livet, besvikelsen

Gick barfota
Kände ingen smärta
Kände inget liv

Naken och tårögd
Naken och besviken
Naken och vilseleden

Jag klev ur min skugga ut och evig försvann i diset

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2016-08-11 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP