Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idol

Svarta rosor faller
från himlen när
du går ut för catwalken
en sista gång

blickarna klär av
dig naken och
du låter dig slickas
långsamt
som heroin säjer du tyst
i rock n roll myllret som
bedövar allt




Fri vers (Fri form) av Neal VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2016-08-15 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP