Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ögonblickar som talar…

 

Den goda jag i mig har jag skapat själv åt mig
Den onda jag i mig har skapats av människan i mig

Ögonblickar som jag mötts av på gatan
Ögonblickar som jag flyr i detta land

Talar sant!
Hets och hat!

Ett ögonblick!
Kan säga mer än tusen ord på en och samma sekund

Ett ögonblick!
Kan skada mer än vad tusentals kulor gör

Ett ögonblick!
Är de tysta ord som man INTE vågar att släppa dem ut




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2016-08-23 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP