Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gräs… ogräs

 

Jag hör en oavbruten sorg från barndoms mörka tider
Och följer efter

Jag hör inget röst än min röst själv
Och följer efter

Jag brann för allas skull
Ingen människa tackade tillbaka

Jag delade rosor i öknen
Fick blod tillbaka

Jag vattnade gräs och ogräs
Fick fördöljelser och krav på mig tillbaka

Barfota sprang jag på fälten för att rädda liv
Fick hatet tillbaka som tacksamhet

Vilken skit värld!
Odjur och ondfull är människan!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2016-08-25 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP