Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så ska det låta!

 

Allt skall vara rätt!
Allt måste vara rätt!

Rättvisa i förstahand!
Jämlikhet i förstahand!

Du och jag!
Jag och du!

Jag och vi!
Vi och jag!

Så lät hela mitt liv
Så var min ideologi och filosofi

Jag hade FEL!
Jag hade SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fel!

Jag var så dum i huvudet!
Jag var den dummaste dumma Naji som någonsin Gud skapat!

Allt ska vara mitt!
Allt är mitt!

Jag!
Och mitt jag och mitt ego och inget annat!

Egot!
Girighet!

Trampa på alla och bli först till mållinjen
Krossa alla och bli den enda segrare!

Verkligheten låter så!
Och det instämmer till fullo!

Dumma mej!
Jag hatar mig själv!

Varför du goda/onda GUD?
Varför DU GUD skapade mig sååååååååååååå dum i huvud?

Det är GUDS FEL att jag är så dum i huvudet!
Och trotts det måste jag till helvete för mina DUMHETER i livet

ORÄTTVIS tycker jag!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2016-08-30 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP