Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du bara vågar!

Att du bara vågar!
Att du bara kan!
Att du tror att du kan lämna mig!
Utan att jag gråter!
Lämna mig, bara!
Få se om du vågar!
Skulle aldrig sagt det.
Nu är jag ensam.

_______________________________

Denna skulle egentligen vara en novell men jag fick aldrig till det så jag lägger ut dikten i stället.




Fri vers av Zozzie
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-05-12 17:54



Bookmark and Share


    Annan.Stans.
Tja, om du inte fick till det med novellen så fick du med besked till det med dikten!! XD
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie