Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag...

Jag vill inte
Jag saknar dig
Jag vill prata med dig
Lämna mig inte.

Om du lämnar mig dör jag
Jag vill inte dö




Övriga genrer av Zozzie
Läst 717 gånger
Publicerad 2008-04-01 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mkt bra skrivet! Fattar känslan.
2008-04-01

  Fångad i en Snöglob
Bra avslut
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie