Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken

Jag har blivit sviken
Jag är borttappad.



Jag har gett upp alla tankar
På att bli uppskattad.




Fri vers av Zozzie
Läst 642 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-05 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorglig men ändå lite vacker dikt. Rimmen gör den lite gullig tycker jag :)
2008-04-07

    I....
va bra att du äntlien har förstått att du bara är ett stort problem^^
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie