Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann vänskap.

Nu så har jag funnit dig.
Vi ska dela både sorg och skratt.
Prata om allting mellan himmel och jord.
Jag har funnit min vän.


Har väntat så länge.
Fanns inte mycket kvar.
Men nu är det klart.
Jag har funnit min vän.



Visst har jag många.
Men en är sig själv.
Inget smink inga märken.
Så unik som man kan va´.



Så sluta aldrig att leta.
Du finner den till slut.
Ditt hjärtats vän har kommit.
Och evig vänskap du nu får.



Så om du vill så ska jag berätta,
Mitt hjärtas hemlighet.
Du säger inget det vet jag.
Det har du lovat mig.


Så om du vill så ska jag,
Föralltid va´ din vän.
Om du aldrig lämnar mig.
Så stannar jag hos dig.





Övriga genrer av Zozzie
Läst 1161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-12 18:20



Bookmark and Share


    Annan.Stans.
skatta dig lycklig, det finns inte många som kan hitta en så bra vän. eller skriva sådär lätt och ledigt, man sitter och ler genom hela texten XD
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie