Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man...

Vad gör man
När vännner sviker?

Vad gör man
När vänskap brister?

Vad gör man
När den man älskar
Lämnar en?

Vad gör man
När man är instängd?

Vad gör man
När man är fast?

Vad gör man
När klassas som dum?

Vad gör man
När ingen ser?

Svaret är:
Man gråter.




Övriga genrer av Zozzie
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-05-13 11:32



Bookmark and Share


  Fallenängel
Den här gillar jag :)
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie