Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglafall

Så står jag här,
igen,
framför dig.

En ängel,
med vingarna brutna,
svärtade.

Med känslorna forsande
ur livets alla sår.

Sår av kärlek och krig,
av falskhet.

Alla kärleksärr som blöder,
på nytt.

Trots det,
skulle jag ge mina vingar,
för en enda natt.


Med Dig.






Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 405 gånger
Publicerad 2004-09-23 02:39



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
sjunger" One night with youuuuu is all I'm loooonging for"
2004-10-08

  Lisa

2004-10-01

  Manal
Rekomenderas =)
2004-09-23

  Manal

En tår rann nästan ner,njag känner igen mig för val.Mkt bra skrivet, du har fångat varje ord!
Dikten berörde mig..
2004-09-23
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone