Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In the eye of the beholder

Det har sagts
att skönheten finns
i betraktarens öga.


Det...
är den vackraste sanning
jag sett.




Fri vers av LonelyNotAlone
Läst 395 gånger
Publicerad 2004-09-23 04:35



Bookmark and Share


  Jessi
Sant, så sant. Synd bara att en stor del av världen är uppbyggd på medias bild
2005-07-06

  Manal
Kan bara hålla med!
2004-09-26

    Nomiz
...många vet det intellektuellt...alldeles för få har insikten
2004-09-23

    Göte Holmlund
och riktigt...och media vet hur man ska få betraktaren att uppleva det som så oxå..
2004-09-23

  Cattis Rönn
för dom orden...väldigt tänkbara....Bra beskrivet!
2004-09-23

    Barbro. Norberg-Rönnlund
något är en sak, att ta till sig det
är en helt annan. Att läsa denna
är av vikt då den är alldeles sann !
2004-09-23
  > Nästa text
< Föregående

LonelyNotAlone
LonelyNotAlone