Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig

Winnerbäck har köpt en bil
jag ger mig ut när snön faller
och rönnbären hänger tungt

allt som inger liv
allt som påminner om flydda
sommarnätter
och mjuka läppar
ta mig dit

I perfekta v flyger fåglarna mot
värmen vi barrikaderar oss
i våra fort
och hoppas allt försvinner
slask och regn

allt som inger liv
allt som påminner om flydda
sommarnätter
och mjuka läppar
ta mig dit

kommersialismen slår ännu ett rekord
man ger bort av överflöd
medan somliga fryser in i märgen
och önskar att de var dom som
tryckte ner sista köttbullen




Fri vers (Fri form) av Neal VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-11-07 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP