Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har sagt!

Vem har sagt att
livet är rättvist
vem har sagt att
livet är lätt
Vem har sagt att
gud är god
vem har sagt att
gud lyssnar
vem har sagt att
om man ler är
man lycklig
vem har sagt att
om man skrattar är
man glad




Fri vers av lilla_tjejen86
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-05-15 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla_tjejen86