Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt!

Vem har sagt att man
måste vara smal för att passa in?
varför kan man inte vara tjock?
Vem har sagt att man
måste vara smart för att passa in?
varför kan man inte vara dum?
vem har sagt att man
måste vara sminkad för att passa in?
varför kan man inte vara osminkad?
vem har sagt att man
måste vara snygg för att passa in?
varför kan man inte vara ful?
vem har sagt att man
måste vara perfekt för att passa in?
Varför kan man inte vara sig själv?




Fri vers av lilla_tjejen86
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-05-15 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla_tjejen86