Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade mamma!

Tack för att du stöttar mig
som ingen annan gör
tack för att du tror på mig
som ingen annan gör
tack för att du bryr dig om mig
som ingen annan gör
tack för att du hjälper mig
som ingen annan gör
tack för att du älskar mig för den jag är
som ingen annan gör




Fri vers av lilla_tjejen86
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-05-15 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla_tjejen86