Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6

Sex jag vill ha sex med dig
tills extas och utmattning

bara för att få känna nått





Fri vers (Prosapoesi) av Neal VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-11-29 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP