Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2017

Jag har en magkänsla med dig
ett hopp en grogrund
till något nytt &
underbart




Fri vers (Prosapoesi) av Neal VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-29 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP