Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasklart

Det var mitt hjärta.
De där smulorna på golvet.

Du krossade det just.
Bryr du dig?

Dem där numera svarta smulorna.
Bepestade med din beröring.

Att du vågar förstöra något,
Så skört och viktigt.

Att du inte helt enkelt bara kan,
Hjälpa mig. Hjälpa mig att finna rätt delar.

Och sätta i hop mitt hjärta igen.
Endast den som smulat sönder det kan hjälpa.

För en bit saknas.
Den har du.

För jag älskar dig.
Och gav dig en del av mitt hjärta.

Den kommer alltid att tillhöra dig.
Jag kommer inte ta tillbaka den.

Jag lovar.




Fri vers av Zozzie
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-05-16 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zozzie