Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du mig?

Tror du mig dagbok
om jag säger att jag har funnit en ängel?

Trodde väl inte det.
Men jag lovar,
han är en ängel.

Hans vingar må vara avklippta men
endast en ängel kan bete sig så
fläckfritt och perfekt som han.

Hans klingande skratt.
Det är som den vackraste melodi.

Hans vackra ögon.
Jag drunknar i dem.

Hans sätt att vara.
Det fångar mig i en bur.

Jag kanske älskar friheten.
Men jag älskar honom mer.

Hans underbara namn.
Det låter som en dikt.

Nu är du allt nyfiken va!?

Synd för hans namn är hemligt
och ingen ingen kommer någonsin
få veta någonting!

Min ängel.
Jag ska ge dig dina vingar tillbaka.

Jag ska ge dig vingar av kärlek
så att du kan flyga till himmelen.
Vare sig du vill det eller inte
Så följer jag med.
För ett liv utan dig är inget liv.
Bara ett plågsamt straff.

Så lämna mig inte.
Lova mig att du stannar.

För du har en del av mitt hjärta.
Och jag tar inte tillbaka den.




Övriga genrer av Zozzie
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-05-16 19:01



Bookmark and Share


  Semir
VILKA ORD:D jag gillar sättet och orden , allt =)
2006-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie