Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och?

Och?
Som om jag bryr mig.
Som om jag bryr mig om vad du gör.
Som om ditt lilla fjantliv skulle vara värt en blick.
Som om ditt tryne skulla vara värt något.
Skulle inte tro det, va.
Vet du vad det där var?
Det var en kärleksförklaring.
Ett rop efter kärlek.
Från en ensam själ.
Som min.






Fri vers av Zozzie
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-05-17 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zozzie