Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När två gamla människor möts

 

När två äldre träffas någonstans för slump
Möts två skilda historia
Var sin talar för sig själv

Och när två unga människor träffas
Talas instegramm och fackbok
Drogar och missbruk

Och när de unga träffar de gamla
Möts helt två skilda världar
Var sin har sin historia

Den bortborstade historia som de gamla haft
Älskade och trivdes med
Somnade och vaknade med

Och den nyskrivna historia som de unga har
Som saknar meningen med livet
Som kämpar för sitt liv med varje bloddroppe

De gamla  helt enkelt är en belastning för de unga
För samhället och den icke mänskliga EU/Sverige
Kostar mycket och måste bort

När två människor möts skrivs en nygammal historia

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2017-09-13 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP