Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En oskriven bok

 

Vill lägga mig evig i dina händer
Vill röra mig fritt i mellan dina händer

Ta hand om mig!

Vill dö mellan dina händer
Vill upplevas mellan dina händer

Se på mig!

Jag är dina känslor!
Jag är en oskriven bok!

Läs mig!

Jag är din enda kärlek!
Jag är din hov!

Vårda mig!

Jag är de tankar som du brände ut
Jag är de texter som du INTE vågade publicera ut

Befria mig!

Hem!
Hem!

Söker jag till dig min ANDA/SJÄL
Ta mig hem till dig

En oskriven bok är mitt liv
En oskriven bok är mina texter

Bränn dem till helvete!
Och du tack för det!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2017-09-21 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP