Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


grannar och grannar

Grannar som visar hänsyn till sina grannar

Man kallar dem änglar
Och bugar för dem

Importerade grannar som lever i sina gamla livsvana
Och visar varken hänsyn eller respekt för sina grannar
Är djävlar och bara fly bort dem

Grannar som bor inte på riktig i Sverige
Utan de bor hundra porcent i sina gamla hemländer
Och få betalt av skattebetalarna 

Grannar som stör dag som natt
Grannar som är vakna dag som natt
Grannar som lever sin natt som dag

Barnen som springer utan kontroll
Vuxna som springer natten runt
Dörrar som pratar och sakar som gnager

Och när man klagade på störningarna
Svaret är, var!
(För att vi är muslimer) man klagar på oss (rasism)

Hur då rasism?
Att man har rätt att göra vad man vill bara för att han är muslim!
Att grannarna ska anpassa sig till invandrare/ flyktingarna livsstil!

Jag undrar!

VAD HAR ISLAM att GÖRA med STÖRNINGARNA?.. ingenting
Vad störningarna har att göra med ISLAM?..ingenting

Man använder sin islam som en MASK ,försvar… skydd!
Jag klagar på ingen människa och på hans religion!
Utan på STÖRNINGARNA!

 Vem som helst kan störa andra!

Djur och människor!
Sakar och ting!

och ensamheten

Bo ej granne med en invandrare!
Bo ej granne med en flykting
De kommer att visa dig den RÖDA HELVETET!

Jag själv är importerat till landet utan tillstånd!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2017-09-22 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP